Hyödynnä kotitalousvähennys – tilaa meiltä siivouspalvelut Naantalissa ja Raisiossa

Yhteystiedot

Aurinkopalvelut Oy tarjoaa kotisiivoukset, yrityssiivoukset ja muut siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin Naantalissa ja Raisiossa. Kotiin tai vapaa-ajan asuntoosi tilatut siivoukset kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää hinnoittelustamme!

Hinnasto

Arvonlisäverollisen siivouspalvelun hinta vuonna 2024 on alkaen 45,50€ / tunti. Minimilaskutus on kaksi tuntia.

Teemme ylläpitosiivouksia viikon, kahden tai neljän viikon välein. Siivouksen kesto vaihtelee kohteen mukaan. Esimerkiksi tyypillisen omakotitalon siivouksen toteutamme keskimäärin neljässä tunnissa.

Muut siivouspalvelut, kuten ikkunanpesut, yrityssiivoukset sekä muutto- ja suursiivoukset, hinnoittelemme sopimuksen mukaan.

Kotitalousvähennys

Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tilatun siivouksen voi vähentää osittain verotuksesta kotitalousvähennyksenä. Kotitalousvähennys lasketaan palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta ja se hyvitetään sinulle verotuksessa siltä vuodelta, jolloin kotitalousvähennyskelpoinen palvelu on maksettu. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 3500€ / henkilö vuodessa.

 

Aurinkopalvelut Oy on Naantalin kaupungin hyväksymä tukipalvelusiivouksen tuottaja. Palvelusta tehdään asiakkaan kanssa kirjallinen sopimus. Arvonlisäverottomasta sosiaalihuoltopalvelusta saa hakea kotitalousvähennystä verotuksessa.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta