Kotisiivoukset ja muut siivouspalvelut Naantalissa ja Raisiossa

Yhteystiedot

Minkälaista siivouspalvelua sinä tarvitset? Naantalilainen Aurinkopalvelut Oy toteuttaa kotisiivoukset, yrityssiivoukset ja muut siivouspalvelut huolellisesti ja kustannustehokkaasti Naantalissa ja Raisiossa. Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle siivouspalvelut tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta! Palvelemme sinua aurinkoisella palveluasenteella ja pitkäaikaisella kokemuksella siivousalalta.

Kotisiivous

Asiakkaanamme saat siistin ja puhtaan kodin ja voit käyttää aiemmin kodinhoitoon kuluneen ajan vapaa-ajasta nauttimiseen! Palveluihimme kuuluvat säännölliset ylläpitosiivoukset, suursiivoukset ja ikkunanpesut.

Suoritamme kaikki siivouspalvelut joustavasti, yksilölliset tarpeesi ja esimerkiksi loma-aikasi huomioon ottaen. Räätälöimme palvelumme sinun toiveidesi mukaisesti ja neuvomme siivoukseen liittyvissä kysymyksissä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Toteutamme kotisiivoukset tarpeidesi mukaan toistuvien ylläpitosiivousten muodossa tai halutessasi kertaluontoisesti.

Tutustu hinnastoomme

Ylläpitosiivoukset pitävät sisällään muun muassa:

  • Imurointi

  • Lattioiden pesu

  • Pölyjen pyyhintä

  • Kodin tasojen puhdistus

  • Ovien ja peilien puhdistus

  • WC- ja kylpyhuonetilojen puhdistus.

Muistathan, että ulkoistamalla siivouspalvelut voit hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Ikkunanpesu

Meidän ammattitaitoiset siivoojamme saavat ikkunasi hohtamaan! Kotisi saa uuden ilmeen ammattilaisen tekemän ikkunanpesun jälkeen. Voimme toteuttaa ikkunanpesun aina erillisenä tilauksena. Aurinkopalvelut Oy suorittaa laadukkaat ikkunanpesut niin Naantalissa kuin Raisiossakin.

Lue lisää yrityksestämme

Yrityssiivous

Yrityksen tiloissa siisteys on ensiarvoisen tärkeää. Tuotamme siivouspalvelut toimistoihin, teollisuus- ja tuotantotiloihin ja taloyhtiöihin palvellen erikokoisia yrityksiä ehdottomalla ammattitaidolla ja luotettavuudella. Palveluihimme kuuluvat säännölliset ylläpitosiivoukset, perussiivoukset ja ikkunanpesut.

Kysy lisätietoja

Muutto- ja suursiivous

Muutto- ja suursiivoukset ovat isoja urakoita, joihin ei arjen keskellä välttämättä riitä energiaa tai aikaa. Muuttosiivouksen laiminlyönti voi johtaa lisämaksuihin tai heikentää asunnon jälleenmyyntiarvoa. Suursiivous taas on aina vaativa projekti, olipa kyse sitten pienestä tai isosta kohteesta. Meidän kauttamme hoituvat tarvittaessa nämäkin siivousurakat!